Gepost door: Eulinkonline | 2 mei 2010

Glasvezel in Vorden, Hengelo, Zelhem, Keijenborg (en Velswijk)!


Deze blog is ontstaan uit nieuwsgierigheid hoe je een blog op kan zetten.

Aangezien dat er glasvezel in Vorden wordt aangelegd, leek mij dit een leuk onderwerp om de ontwikkelingen hieromtrent te kunnen volgen.

Hierbij gaat dank uit naar de initiatiefgroep(en). Tevens gaat natuurlijk ook de dank uit dat de 40% is gehaald. Glasvezel komt er dus aan. Iedereen kan zich voorstellen dat de uitrol een behoorlijk project is. Er zal nog van alles moeten gebeuren voordat de glasvezel in onze huizen ligt.  Als dit allemaal is gerealiseerd, zullen er veel vragen kunnen ontstaan bij gebruikers. De providers zijn hier natuurlijk het aanspreekpunt voor, ook zal er in het begin een servicepunt worden geopend waar alle vragen gesteld kunnen worden. Toch kunnen er dan nog veel misverstanden ontstaan, welke bij gebruikers ervaren worden als dat er “niets” aan gedaan zou worden. Om deze vragen te inventariseren zou deze blog uitkomst kunnen bieden. Iedereen is namelijk gebaat bij een goede werking van het nieuwe glasvezelnet. Beloftes zijn snel gemaakt, maar of ze nagekomen worden is de vraag. Dit blog zou dan uitkomst kunnen bieden.

Mocht er interesse bestaan kan er altijd info gemaild worden, welke dan op deze site  zou kunnen worden gepubliceerd. Deze blog zal zich dus niet beperken tot Vorden, ook de vragen van Hengelo, Zelhem, Keijenborg en Velswijk kunnen hier worden geïnventariseerd.

Tevens kan op elk geplaatst artikel uw reactie worden ingevuld, waardoor een discussie op gang gaat komen, waar iedereen de positieve elementen uit kan nemen. Ook kunt u zich abonneren (kosteloos natuurlijk) op dit blog, waarna elk artikel in uw mailbox beland als het online wordt gezet.

Met vriendelijke groet,

M.Eulink

De blog beheerder streeft ernaar om een vriendelijke omgeving te creëren voor gebruikers en gasten.En verzoekt een ieder zich te houden aan correcte omgangsvormen.Door het online karakter en de grote hoeveelheid informatie op dit Forum  is het voor de beheerder niet altijd mogelijk om in te grijpen  bij eventuele onjuiste of juridisch niet aanvaardbare zaken.

Neem contact met ons op als u meent iets dergelijks geconstateerd te hebben, zodat wij dit indien nodig kunnen herstellen.

Attentie! Dit forum is een privé initiatief en is niet verbonden aan welke internet provider dan ook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: