Gepost door: Eulinkonline | 19 juli 2010

Initiatiefgroep Vorden op Glasvezel gaat voor de 60%


Op 19.07.10 verscheen in het Contact

Vorden – “Vorden gaat voor de 60%!” zegt Marcel Leferink vol trots. “We hebben met gemak de 40% gehaald. Maar nu willen we door zodat heel Vorden aangesloten wordt op glasvezel. Het is een enorme kans voor ons dorp, die we moeten pakken en ook gáán pakken. Ik ken Vorden intussen redelijk goed. Als men van een voordeel overtuigd is, gaat men er voor”, aldus Marcel Leferink.

Met 60% doet iedereen mee
40% van de huishoudens in Vorden hebben zich aangemeld voor een glasvezelabonnement van een van de deelnemende service providers. “Bij een score van 40% worden dus alleen de woningen met zo’n glasvezelabonnement aangesloten op het glasvezelnetwerk. Maar als we de 60% halen, dan kan ieder huishouden in Vorden op het glasvezelnetwerk aangesloten worden,” zegt Marcel. “Dus wij gaan er voor!”

Feestmarkt en skeelerwedstrijd
“Donderdag 22 juli staan we met een stand op de Braderie en vrijdag 23 juli zijn we met de providers aanwezig bij de skeelerwedstrijd. U kunt dan bij ons terecht voor meer informatie over de mogelijkheden van glasvezel. En door u in te schrijven voor een glasvezelabonnement ondersteunt u ons initiatief. Uiteraard zal ook het servicepunt bij DutchPC open blijven voor vragen en aanmeldingen.”

Vragen? Wij komen op huisbezoek
“Bent u moeilijk ter been of wilt u liever thuis uitleg krijgen over de mogelijkheden van glasvezel? Dan kunt u bellen naar DutchPC via telefoonnummer 0575-551224. Wij sturen iemand bij u langs, om al u vragen te beantwoorden. Wij zijn bijna als de belastingdienst, alleen wij maken het voor u makkelijker en ook nog leuker. Met een beetje goede wil en enthousiasme denken wij dat we de 60% medio september kunnen halen”, aldus Marcel. “Het is nu aan de inwoners van ons mooie dorp Vorden.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: