Gepost door: Eulinkonline | 9 november 2010

Glashart test beeldbellen


Op 09.11.10 verschenen op glasvezel.nu

Glashart start met het testen van HD beeldbellen via de televisie. Een HD-tv met beeldbelfunctionaliteit wordt 6 maanden lang ter beschikking gesteld aan enkele testers. Deze groep krijgt vervolgens een maandelijkse enquête over hun ervaringen met het beeldbellen.

Volgens Glashart is beeldbellen vanuit huis is een belangrijke stap in persoonlijke communicatie maar zijn er nog weinig ervaringen bekend.

Beeldbellen wordt steeds populairder. Zo hebben TV fabrikanten als Panasonic en LG Skype software in de televisie ingebouwd en kan een losse camera aangesloten worden. Dergelijke schermen zijn echter ook nog aangepast op lagere bandbreedtes. Glashart zal de proef mede basseren op de hoge upload snelheid van het glasvezelnetwerk.
Mee doen

Bewoners met een glashart glasvezelnetwerk in omgeving Rijssen kunnen zich tot 20 november opgeven voor de gebruikersproef. De ideale testers zijn bij voorkeur familieleden die het leuk vinden om het beeldbellen via de tv onderling te testen. Bijvoorbeeld een opa en oma met hun kleinkinderen, of een broer en zus die beiden slecht ter been zijn en elkaar wat vaker willen zien. Verder kun je denken aan slechthorende familieleden/vrienden omdat beeldbellen zeer geschikt is voor gebarentaal. Partijen die wekelijks met elkaar vergaderen voor een vereniging kunnen zich eventueel ook aanmelden.
Het aanmelden verloopt via beeldbellen@glashart.nl

Meer informatie is ook beschikbaar via http://www.glashart.nl/rijssen/localcontent/326-beeldbellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: