Gepost door: Eulinkonline | 12 november 2010

Ook Velswijk op glasvezel?!


Op 12.11.10 verscheen in het Contact

Velswijk – In navolging van Zelhem, Vorden, Hengelo en Keijenborg zijn er nu ook ver gevorderde plannen om Velswijk op het glasvezelnetwerk aan te sluiten. Onlangs is een initiatiefgroep van start gegaan, die zich inzet voor de aanleg van glasvezel in Velswijk. Sinds de informatiebijeenkomst van 21 oktober jl. in buurthuis D’n Draejer heeft ruim 25% van de huishoudens zich reeds aangemeld, maar dat is nog lang niet genoeg!

Omdat de aanleg van glasvezel veel geld kost en Velswijk in het buitengebied ligt, is het vereiste deelname percentage veel hoger dan in andere plaatsen: wanneer op 1 december 2010 80% zich heeft aangemeld zal Glashart overgaan tot de aanleg.

De lat ligt hoog, maar de aanleg van het glasvezelnetwerk is een unieke kans die Velswijk niet voorbij mag laten gaan. Het is een unieke mogelijkheid om voorbereid te zijn op de toekomst. Inwoners van Velswijk die nu gebruik maken van het aanbod worden gratis aangesloten. Iets om met beide handen aan te grijpen want een dergelijke kans komt de komende 10 jaar niet meer.

Op zaterdag 20 november aanstaande van 10.00 tot 14.00 uur, zal een informatiewagen van Glashart aanwezig zijn in Velswijk (Velswijkweg ter hoogte van Prunushof), waar iedereen terecht kan voor extra informatie of voor hulp bij het inschrijven.

Op woensdag 1 december is er een feestelijke afsluitingsavond, waarin bekend gemaakt zal worden of er voldoende aanmeldingen geweest zijn om ook in Velswijk het glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen.

Wie geen gelegenheid heeft om de informatiewagen te bezoeken kan zich richten tot servicepunt bij DPC Solutions aan de Markt 1 in Zelhem. Daar zijn tevens inschrijfformulieren aanwezig. Daarnaast is het mogelijk de aanmelding in te leveren bij de heer Valentijn van Rooden aan de Prunushof 80 te Velswijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: