Gepost door: Eulinkonline | 22 november 2010

Belangstelling Velswijk stemt tot ­tevredenheid


Op 22.10.10 verscheen in het Contact

Velswijk – De aanleg van een glasvezelnetwerk in Velswijk komt dichterbij, nu steeds meer bewoners van deze kern zich hebben aangemeld. Ook zaterdag 20 november jl. boden Glashart en de providers gelegenheid om vragen te stellen en in te schrijven.

Raymond Smit van Glashart was aanwezig om de vragen die bewoners hadden, te kunnen beantwoorden. Van de provider KickXL hielp Bryan Wolters de naar de kraam gekomen belangstellenden. Aan het eind van de informatiedag lagen bijna twintig contracten op de stapel. “We hebben een goede dag gehad,” lacht Bryan Wolters. “Met enthousiast publiek en vriendelijke buren.” Het is voor Velswijk belangrijk op het glasvezelnet te worden aangesloten. “De kern vergrijst eigenlijk,” legt Gaston Wouters van Reggefiber uit. “En juist die groep zal straks via glasvezel gebruik kunnen gaan maken van zorg op afstand, bijvoorbeeld een gesprek met de huisarts.”
Omdat Velswijk in het buitengebied ligt, moet een paar kilometer extra worden gegraven om aan het glasvezelnetwerk aan te sluiten. Daarom is het nodig dat 80% van de bewoners zich aanmeldt. Wanneer dit percentage wordt gehaald zal Glashart overgaan tot de aanleg. Inschrijven kan tot 1 december 2010. Deze avond is er een feestelijke afsluiting, waarin bekend gemaakt zal worden of er voldoende aanmeldingen geweest zijn om ook in Velswijk het glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen.

Aanmelden kan nog steeds bij DPC Solutions aan de Markt 1 in Zelhem en Valentijn van Rooden aan de Prunushof 80 te Velswijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: