Gepost door: Eulinkonline | 5 november 2011

Cityring gefaald?


Zoals veel mensen in Vorden e.o. hebben gemerkt, is er een storing geweest op zaterdag 5 november 2011 tussen 18.00 en 20.00 uur. Op beide glasvezels stond geen signaal meer, hierdoor was er ook geen analoog TV-signaal aanwezig.  Alle glasvezel providers hebben hier last van ondervonden. Natuurlijk is het voor ons klanten vervelend, er zou begrip opgebracht kunnen worden als de oorzaak bekend zou zijn. Deze vraag heb ik aan mijn provider voorgelegd en ga er van uit dat ik u deze kan meedelen zodra deze bij mij bekend is.

Ik hoor Hr. Holtrigter tijdens de informatie avond nog zeggen: “Uitval van het netwerk zal tot het verleden behoren door de dubbele glasvezelring”. Hij doelde hier op de Cityring, welke rond de kernen gelegd zal worden.

U zou zich kunnen voorstellen dat er een breuk in een hoofd aanvoer glasvezel is geweest. Als dit de oorzaak zou zijn, is het met dank aan deze Cityring snel opgelost. Indien deze ring er niet zou zijn, zou het hoogstwaarschijnlijk een aantal dagen hebben geduurd om weer verbinding te hebben.

Zelf is mijn gedachte dat deze Cityring sneller zijn werk zou moeten doen. Want volgens de woorden van Hr.Holtrigter zouden storingen tot het verleden behoren.

Update Maandag 06 november 2011:

De helpdesk van KickXL liet maandag weten dat de storing plaats heeft gevonden in de wijkcentrale, het probleem kon volgens zeggen dus niet opgevangen worden door de Cityring, toch raar dat op de informatie avonden anders wordt gesuggereerd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: