Gepost door: Eulinkonline | 8 februari 2012

Storing glasvezel in Vorden/Hengelo (gld)


Vanmiddag 8 februari 2012 rond 16.00 uur is ging de verbinding van glasvezel in Vorden op zwart, op dat moment waren alle diensten van de glasvezel providers KickXL, KPN, Lijbrandt en ConceptsICT verbroken.

Er is geen digitale tv, analoge tv, internet en geen telefonie mogelijk.

Het lijkt erop dat de storing zich alleen voordoet in Vorden.
In Hengelo (gld) lijkt alleen analoge TV getroffen te zijn.

Net op de dag dat de rayonhoofden voor de tweede keer en vergadering gepland hadden, en dat de elfstedentocht wel of geen doorgang zou vinden. Hopelijk is rond 19.00 uur de verbinding weer hersteld, om niet verstoken te blijven van deze historische mededeling.

Update:
In Hengelo (gld) is (vermoedelijk) alleen een storing op analoge tv.

Update 19.00 uur:
KickXL heeft weer analoge tv vanaf 19.00 uur, rest werkt nog niet.
Lijbrandt schijnt om 19.00 uur geheel weer te functioneren.

Update 19.30 uur:
Bij KickXL werken alle diensten weer.

@Lijbrandt_web :
Ook voor deze storing zou (hopelijk) begrip van de klanten opgebracht kunnen worden, mits de oorzaak op korte termijn bekend wordt gemaakt.


Reacties

  1. 8 maart 2012? goed om te weten dat dan op die datum het glasvezel eruit valt.. maar volgensmij moet maart in de eerste zin van het artikel februari zijn.

  2. Kan ik jou inhuren als kenner van de toekomst? Je weet immers nu al dat op 8 maart een storing ontstaat. Mijn petje af voor deze kennis.

    Grapje hoor, paa de datum in je eerste zin even aan….

    Zelhem heeft overigens kennelijk geen last van de storing, althans ik niet.

  3. Bedankt voor jullie alertheid, inmiddels aanpassing verricht

  4. praat me toch niet over glasvezel, eerst zit je een half jaar te wachten voor ze eindelijk de aansluiting naar binnen brengen, dan hebben ze weer een lulsmoesje dat je twee poorten moet hebben , vervolgewns een paar keer contact gehad, maar hoor niets meer van ze, dan krijg je nog eens te horen dat als je kickxl heb en 50 mbps, daar de het signaal maar voor de helft binnenkomt via de router, heb nu al spijt , van het geheel dat ik gekozen heb voor kickxl.en glasvezel, zooitje.


Plaats een reactie

Categorieën